Jeg har levet midt i naturen det meste af mit liv. Årstiderne og det skiftende vejrlig er en naturlig del af mine dage her i Kristianssædeskoven på Lolland, hvor jeg har boet i de sidste 35 år og det er da også naturen, der er min væsentligste inspirationskilde. Mine værker må vel betegnes som værende lyriske, naturinspirerede og ekspressive. Jeg har i de senere år arbejdet intenst på værker inspireret af de arktiske områder, med deres storslåede natur og renhed og ikke mindst med focus på dyrelivet og de mennesker der lever og færdes i disse, til tider barske og ufremkommelige egne. Men jeg er samtidig bevidst om den store forandring der i disse år truer Arktis og Antarktis, har dog i mine billeder valgt at stille skarpt på stedernes karakter og på skønheden, frem for en løftet pegefinger, idet jeg formoder at vi alle er berørt af situastionens alvor. Har sideløbende også ladet mig inspirere af Færøerne og af kunsten på de smukke øer.                                               
Collage-malerier 40x30 cm
Galleri-Skovhuset Kristianssædevej 6 4930 Maribo Tlf. 54 60 83 00  Åben fre/lør/søn 13-16 samt efter aftale
Finn Bjarne Petersen
Collage-Maleri Bogen er i format 24x17 cm, 148 sider kan købes i galleriet, pris 100,- eller tilsendes pr. post (130,- ialt)
Finn Bjarne Petersen - collage-maleri, 40x30 cm Finn Bjarne Petersen - Antarkltis, collage-maleri, 40x30 cm Finn Bjarne Petersen - Antarkltis, collage-maleri, 40x30 cm Finn Bjarne Petersen - Antarkltis, collage-maleri, 40x30 cm Finn Bjarne Petersen - Antarkltis, collage-maleri, 40x30 cm Finn Bjarne Petersen - Antarkltis, collage-maleri, 40x30 cm